Jedlé třpytky do nápojů rozzáří váš večírek

Máte-li v plánu připravit párty, narozeninovou oslavu nebo firemní večírek v originálním stylu, budou pro vás jedlé třpytky do pití tím správným tipem. S jejich pomocí budete podávat perleťové šampaňské, které je na pohled velmi efektním nápojem. Nebudete muset ovšem sahat hluboko do kapsy – jednoduše si ho vyrobíte sami.

Zážitek nejen pro oči

Jedlé třpytky dodají nápojům skutečně luxusní nádech. Pokud jste si zamilovali lávové víno, pro něž jsou charakteristické víření perlového prachu a odlesky zářícího zlata, máme pro vás jednoduchý návod, jak si ho vyrobit během chvilky. Tohoto okouzlujícího efektu snadno dosáhnete pomocí jedlých třpytek, které do nápoje nasypete. Nejvhodnější jsou červené a perlové víno, šampaňské, pivo a lihoviny. Ani dětská oslava nepřijde zkrátka. Jedlé třpytky do nápojů lze zamíchat též s džusy a limonádami. Tahle bezvadná podívaná způsobená ohnivým třpytivým vírem jen tak neskončí. Jelikož se třpytky usazují na dně, stačí je jenom rozmíchat a okouzlující lávový efekt obnovíte.

Užívejte si oslavu bez obav

Jedlé třpytivé vločky vyrobené na minerální bázi splňují přísné potravinářské standardy. Perlové šampaňské můžete rovněž připravit i pro vegetariány. Třpytky jsou totiž 100% veganské, navíc neobsahují alergeny, mezi něž patří laktóza, lepek a ořechy. Nenaleznete v nich ani geneticky modifikované suroviny. Rovněž se nevyznačují chutí ani zápachem, nemají žádnou texturu. Kvalitu jedlých třpytek potvrzují certifikáty Kosher a Halal.

Další blyštivé tipy

Jedlý lesk neboli Brew Glitter se nepoužívá jen k výrobě třpytek, ale také jím lze ozdobit dorty a zákusky. Buď se na potahovací hmotu či korpus nastříká, nebo nanese štětcem. Výsledkem bude zářivý povrch s odlesky. Díky tomu budou servírované dezerty vypadat jak od profesionálního cukráře.

Publikováno: 02. 06. 2021

Kategorie: Lifestyle

Autor: Barbora Jiroušková